Palestijnse jongeren vertellen hun digitaal verhaal

Palestijnse jongeren

Op vrijdag 18 april 2014 kwamen twaalf Palestijnse jongeren en twee begeleiders vanuit Bethlehem naar het Mediahuis voor Jongeren in Antwerpen. De jongeren waren afkomstig uit het Aida Camp, een vluchtelingenkamp dat sinds 2005 langs drie zijden omringd wordt door de scheidingsmuur.

De jongeren maakten, onder begeleiding van Vincent Tillieux en Maya Witters, een hele dag Zeega’s. Hun opdracht was om aan de hand van foto’s en audio zichzelf voor te stellen. Al snel bleek echter dat het politieke en persoonlijke moeilijk van mekaar te scheiden waren. Ziehier de digitale verhalen die zij vertelden:

StoryLab organiseert laagdrempelige workshops voor zowel jongeren als jeugdwerkers om aan de slag te gaan met Zeega. -> Meer info kan je bekomen via dit formulier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *