Workshopreeks 1: Digital Storytelling met Exposure

Exposure

StoryLab organiseert in 2015 een vijftal workshopreeksen rond digital storytelling voor jongeren van 16 tot 30 jaar. Elke reeks bestaat uit een basisworkshop en twee projectworkshops. Voor €50 per jaar kan je deelnemen aan het volledige zaterdagaanbod gedurende één jaar.

Wil je komen proeven van StoryLab? Dat kan, want de eerste workshopreeks is volledig gratis! Inschrijven is wel een must!

WORKSHOPREEKS 1: Digital Storytelling met Exposure
Zaterdag 17, 24 en 31 januari 2015, telkens van 13u tot 17u.
Exposure
is een tool om fraaie fotoverhalen te maken en te delen. Maar met een mooie tool ben je natuurlijk niets. In deze reeks zoomen we in op het vertellen van een verhaal met foto’s en tekst. We leggen je uit wat een verhaal juist is, hoe het werkt en wat je zeker nodig hebt om het geheel boeiend te houden. Een meesterfotograaf helpt je daarnaast bij het maken en selecteren van de juiste beelden. Aan het einde van de reeks beschik je over een afgewerkt verhaal en een competentiedocument.
-> Meer info en inschrijvingGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *