Affinity, betaalbaar alternatief voor Adobe Creative Cloud

Affinity

Als het neerkomt op meer betaalbare alternatieven voor Adobe Creative Cloud met hun peperdure abonnementsformules, slaagt Serif Ltd. er zeker en vast in om zich met hun Affinity apps  een stevige positie te verwerven. Professionaliteit voor een vaste prijs – €54.99 per app – is daarbij hun beste troef.

affinity designerAffinity Designer

Als trotse winnaar van een Apple Design Award in 2015 brengt Affinity Designer inspiratie voor het maken van illustraties in een sterke, slanks app. Met de combinatie van vector-ontwerp en rasterafwerking binnen dezelfde app, komen al je ideeën vanzelf tot stand. De snelheid, kracht en precisie van deze tool staan garant om met plezier je digitale kunstwerken om te zetten in high-end resultaten voor zowel macOS als Windows.

affinity photoAffinity Photo

Affinity Photo is alweer zon’n prijswinnaar: een professionele fotobewerkingsapp met non-destructive editing, raw processing en end-to-end color management. Leuke extra’s zijn: HDR merge en bewerking van 360° foto’s.

affinity publisherAffinity Publisher

Nog dit jaar zal Affinity Publisher gelanceerd worden in beta. Gelet op de hoogstaande kwaliteit van de andere apps, verwachten we niet minder dat deze Adobe InDesign buster de moeite waard zal zijn als alternatief voor het ontwerpen van digitale publicaties en drukwerk.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *