Een bootcamp voor Rekto:Verso Academy

Rekto:Verso Academy

Met de Rekto:Verso Academy (R:VA) koos cultuurtijdschrift rekto:verso voor een labo waarin vijftien jonge kunstcritici, kunstenaars, filmmakers, tekenaars en webdesigners samen actief op zoek gaan naar nieuwe vormen van online kunstkritiek.

Van 20 tot 23 februari 2014 verzorgde StoryLab een bootcamp voor R:VA. Gedurende deze 4 dagen werd er intens gewerkt aan 3 nieuwe vormen van online kunstkritiek, van idee tot incubeerklare apps. De resultaten kunnen nu verder verwerkt worden door R:VA.

StoryLab begeleidt groepen naar een concreet (online) eindresultaat. Heeft jou organisatie ook behoefte aan vernieuwing,. Of wil je in groep komen tot realistische (online) apps of games? Gebruik dan dit formulier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *