Komt dat zien!

Uitnodiging Toonmoment C.H.I.P.S. vzw

Vrienden van de goede zaak!

Het is weer tijd om te tonen. Tijd om te laten zien wat de jongeren dit jaar hebben klaargespeeld. Om met eigen ogen te zien wat voor straffe dingen zij allemaal gemaakt en gedaan hebben. Met StampMedia. Met Producties. Met CHIPS Labo.

Tijd ook om een fonkelnieuw PIDMAG-magazine voor te stellen. Om een nieuwe huisstijl voor te stellen. Om mekaar nog eens te zien voor de hektiek van de feestdagen. Enfin, dat dus het tijd is voor vanalles.

In aanwezigheid Nabilla Ait Daoud, schepen voor jeugd van de stad Antwerpen.

Wanneer? Zaterdag 20 december. Van 14 tot 18 uur.
Waar? Prekersstraat 25 – 2000 Antwerpen.

Zeer graag tot dan!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *