Een cultureel jaaroverzicht met Timeline JS

In 2014 viel er weer héél wat moois te beleven op het toneel en op locatie. In onderstaande interactieve tijdlijn kan je scrollen doorheen de favoriete theater-, dans-, circus- en jeugdtheatervoorstellingen van Filip Tielens. StoryLab hielp hem op weg.

Een overzicht van de mooiste, ontroerendste, grappigste, belangrijkste, meest vernieuwende en slimste producties van het afgelopen jaar. Klik zeker door naar de recensies, interviews en Zendelingen-filmpjes die hij in 2014 maakte over deze voorstellingen. Veel scrolplezier!

-> KLIK HIER VOOR EEN SCHERMGROTE WEERGAVE

StoryLab organiseert laagdrempelige workshops voor zowel jongeren als jeugdwerkers om aan de slag te gaan met Timeline JS. -> Meer info kan je bekomen via dit formulier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *