Multimediale collages met PicPlayPost & JamSnap

Met PicPlayPost kan je verhalen vertellen voor Instagram, Vine, Snapchat, of andere sociale netwerken, aan de hand van foto- en videocollages. Statische collages kan je dan weer voorzien van klikbare audio snippets met JamSnap.

PicPlayPost is een gratis app voor iOS en Android. Wil je echter af van het watermerk en meer opties bekomen voor het editeren van je collage, dan betaal je best de €2 via een in-App purchase.
De app biedt je de mogelijkheid om een ratio te kiezen (van vierkant tot recht-op staand) en een lay-out waarin je foto’s en video’s wenst te plaatsen. Vervolgens is het een kwestie van aan te geven welk item waar komt. Tenslotte kan je een soundtrack toevoegen om het geheel af te werken.

A video posted by CNN (@cnn) on

Een statische collage kan je dan weer verder bewerken met een JamSnap. Met deze gratis iOS app voeg je audio-bestanden toe aan bepaalde delen van je collage. Een afgewerkte JamSnap kan je delen via sociale media of embedden op je website.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *