Zonder tekentalent storyboards ontwerpen

StoryboardThatStoryboardThat is een gemakkelijke online tool voor de creatie van storyboards of stripverhalen.

De tool maakt gebruik van een eenvoudige en intuïtieve drag-and-drop interface waarmee je meteen aan de slag kan. Zowat alle aspecten van je storyboard kunnen aangepast worden; alle karakters kunnen ingekleurd worden en speech bubbles kunnen voorzien worden van tekst. De uitgebreide bibliotheek met meer dan 45.000 illustraties is vrij toegankelijk.

StoryboardThat is niet gratis. Voor minder dan 10€ per maand, beschik je echter over de belangrijkste functionaliteiten zoals download in PDF of hoge resolutie jpeg, geen watermerk, de mogelijkheid om audio toe te voegen en eigen illustraties of achtergronden op te laden. Deze tool is bijzonder laagdrempelig en uitermate geschikt voor digital storytelling met elke leeftijdsgroep.

StoryLab organiseert workshops voor jongeren en jeugdorganisaties om aan de slag te gaan met StoryboardThat. -> Meer info kan je bekomen via dit formulier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *