Apester maakt je content interactief

<iframe src="//renderer.qmerce.com/interaction/5600fdf4c70ac51c0375f26f" width="100%" height="350" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Apester is een gratis tool die je in staat stelt om een opiniepeiling, quiz of persoonlijkheidstest toe te voegen aan je tekstuele verhalen. Het geeft de lezer meteen de mogelijkheid tot interactie met je inhoud. In juli 2015 kon het bedrijf achter Apester nog $ 5.000.0000 ophalen om content interactief te maken en ‘de gebruiker deel te laten uit maken van een verhaal’.

Apester is rechttoe-rechtaan en beschikt over een zeer eenvoudige interface om in een handomdraai polls & quizzes aan te maken. Delen kan snel en eenvoudig op 3 manieren: via een iframe-code, een speciale html5-embed en aan de hand van een wordpress plugin. Bijzonder aantrekkelijk is dat het adres van de pagina waarin het item verpakt zit wordt gedeeld, zodat de gebruiker op je artikel belandt en niet louter op de poll of quiz. Het toevoegen van interactieve elementen aan je content heeft daarnaast nog een extra voordeel: de lezers spenderen meer tijd op je pagina’s.

Uittesten is de boodschap!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *