De nieuwe Stacker is gearriveerd

Stacker is een web based tool voor het maken van ‘tap-essays‘: sequentiële visuele verhalen die je op eigen tempo kan ontdekken via een minimale interface. Recent werd een nieuwe versie gelanceerd die nu gebruik maakt van een geheel eigen drag & drop interface.

stacker_new_700

Een gratis account aanmaken doe je hier en er is een korte handleiding beschikbaar die je meteen doorheen het volledige productieproces loodst.

Stacker schittert in zijn eenvoud en is een knappe storytellingtool geworden. Het is net die eenvoud die het ook aartsmoeilijk maakt om er degelijke verhalen mee neer te zetten. We raden aan om je storytelling- en designskills goed aan te scherpen, anders geraak je niet verder dan een middelmatige powerpointpresentatie waar niemand zich iets van herinnert en waar enkel je moeder trots op is.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *