Dansen Drinken Betalen: na de strip en de voorstelling, het iBook!

Dansen Drinken Betalen on iTunes

Op woensdag 9 april gaat Dansen Drinken Betalen – (almost) The Movie in première in HETPALEIS. Op naar het theater, dus! Maar naast de theatervoorstelling, kan je ook ontzettend veel andere kanten ontdekken aan dit veelzijdige project. Zo komen er én stripbeelden én animaties én muziek én acteerwerk én stemmenwerk én ga zo maar door, aan te pas. Het stripboek, uitgegeven door Vrijdag, stelden we in januari al aan je voor tijdens een (jawel) rijdende boekpresentatie.

Vandaag zetten we de puntjes op de digitale i.
Typ ten bewijze maar eens “Dansen Drinken Betalen” in tijdens uw volgende bezoek aan de iTunes Store. Dan kan u – gratis en voor niets – de digitale versie van de strip-met-luisterspel downloaden, die Stefan Kolgen, Jeroen Convens en de ploeg van StoryLab de afgelopen maanden in elkaar hebben gedraaid.

Een iBook voor iPad. Die bovendien bijzonder interactief blijkt te zijn.
Elke individuele pagina heeft immers haar eigen klankdecor. En de gebruiker is geregeld in staat om de afbeeldingen zelf te animeren.
Van mee zijn met je tijd gesproken…

Dit iBook voor iPad wordt gratis ter beschikking gesteld en werd gerealiseerd met de steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren.
Downloaden kan via http://bit.ly/DansenDrinkenBetalen

===

Meer info over StoryLab: http://www.storylab.be
Stefan Kolgen – labo@chipsvzw.be
– 0475 932 539

Voor meer info over Dansen Drinken Betalen – (almost) The Movie in al z’n facetten kan je terecht bij: Sanne Hubert – Sanne@braakland.be – 0474 48 46 86

Meer info over Uitgerij Vrijdag: http://www.uitgeverijvrijdag.be/
Rudy Vanschoonbeek – 03 345 60 40Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *