Antwerpse stripmurenroute in kaart gebracht

Stripmuren route in ANtwerpen

Nero, de hoofdfiguur van de gelijknamige strips, krijgt een eigen stripmuur in Antwerpen. De kale (anti)held zal, samen met andere hoofdrolspelers, in de Kloosterstraat te bezichtigen zijn. Het is al de tiende stripmuur die het Antwerpse straatbeeld opfleurt.

Met de tiende muurschildering is de stripmurenroute volledig klaar. StoryLab plaatste alle locaties op een kaart en creëerde een interactieve wandeling met StoryMapJS.

-> BEKIJK DE INTERACTIEVE WANDELING

Uiteraard kan je de wandeling ook ‘in real life’ meemaken. Linda Torfs, organisator en bezieler van het parcours geeft graag uitleg over de totstandkoming van de muren, de keuzes van de tekenaars en de evolutie van het project. De wandeling gaat langs de tien muren en duurt twee uur. Meer info vind je op stripmuren.be.

StoryLab organiseert laagdrempelige workshops voor zowel jongeren als jeugdwerkers om aan de slag te gaan met StoryMap JS. -> Meer info kan je bekomen via dit formulier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *