Gratis aan de slag met Genarrator

Gennarator

Wil je tekst, beeld, audio en video combineren tot een verhaal, dan is Genarrator een heel eenvoudige oplossing. Deze tool werd ontwikkeld aan de Bournemouth University en is volledig gratis. Meld je aan en klik op <New Narrative> om van start te gaan.

Je kan pagina’s creëren, tekst toevoegen, media uploaden vanaf je eigen computer, YouTube films embedden en hyperlinks tussen pagina’s en on-screen elementen creëren. Kortom, alle benodigdheden om je verhaal luister bij te zetten. Een sitemap wordt automatisch aangemaakt, waardoor je altijd in staat bent om de structuur van je verhaal in het oog te houden.

Genarrator is een waardige opvolger voor de ter ziele gegane Zeega: even eenvoudig in gebruik, maar krachtiger in interactieve extra’s. Door o.a. gebruik te maken van de mogelijkheid om pagina’s te verbergen tot aan een bepaalde voorwaarde voldaan wordt, beschik je over een simpele gamification techniek om de lezer te boeien.

Zeker proberen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *